Situatie woensdag 9 maart

Op dit moment zijn er al meerdere vluchtelingen uit Oekraïne opgenomen in gezinnen in onze dorpen Brandwijk en Molenaarsgraaf. We zijn dankbaar dat meerdere families hart en huis hebben opengezet. Daarnaast ondersteunen we de gezinnen met de spullen die nodig zijn. We hebben contact met meerdere kringlopen en veel mensen willen de gevraagde spullen (zoals kleding) leveren. We zijn dankbaar voor alle inzet.


Op dit moment krijgen we veel hulpaanbod via de e-mail. Hier zijn we blij mee. Toch moet het voor ons overzichtelijk blijven. Wilt u ook vluchtelingen opvangen in uw woning en woont u in Brandwijk of Molenaarsgraaf? Stuur dan een e-mail naar info@kinderhulpoekraine.nl. Woont u niet in deze dorpen maar wel in gemeente Molenlanden, dan kunt u ons ook e-mailen. Maar mogelijk kunt u aansluiten bij een inmiddels opgestart initiatief in uw eigen dorp. Woont u daarbuiten, dan verwijzen we u graag door naar uw plaatselijke gemeente of bijvoorbeeld naar de website www.vluchtelingenwerk.nl.


Laten we blijven bidden voor onze Oekraïense vrienden.