Situatie Oekraïne

Op dit moment zijn wij als stichting opgeschrikt door de heftige oorlog in Oekraïne. Het land waar wij als Brandwijk en Molenaarsgraaf zo aan verbonden zijn. Aan de kinderen, aan de meester en juffen en aan alle families die daar wonen. 

Als dorpen hebben we maandagavond met elkaar gebeden en al onze nood bij de Heere neergelegd. Deze gebedsbijeenkomsten zullen we vaker organiseren om elke keer opnieuw onze zorgen, pijn en verdriet bij God uit te storten.

Wilt u helpen? 

Als stichting staan we klaar om te helpen waar nodig is. We zijn dankbaar voor al het aanbod wat ons wordt aangeboden. Wilt u ons ook helpen, neem dan contact met ons op via info@kinderhulpoekraine.nl. Geef in deze e-mail duidelijk uw gegevens door. Al deze gegevens verzamelen wij en op het moment dat er concreet iets nodig is dan benaderen wij u. Denk bij hulp aan vervoer van mensen, onderdak, boodschappen of financiële steun. 

Laten we biddend om onze Oekraïense vrienden heen staan.