Overkomst Oekraïense kinderen naar Nederland gaat niet door

Als bestuur hebben we, met pijn in ons hart, het besluit moeten nemen om de overkomst van de kinderen uit Oekraïne niet door te laten gaan. Dit komt door alle onzekerheden die er zijn rondom het Corona virus. Een grote teleurstelling voor ons allen, maar bovenal voor de kinderen in de Oekraïne.

Toekomst

De toekomst is onzeker, deze ligt in Gods hand. Toch willen we als stichting vooruitkijken. De kinderen die dit jaar naar Nederland zouden komen, willen we graag voor D.V. 2021 uitnodigen. De gastouders zullen opnieuw worden benaderd of zij volgend jaar hun hart en huis opnieuw open wil stellen voor een Oekraïens kind. Alle mensen die zich opgegeven hebben om de reis te begeleiden (heen- en terugreis) zullen dan opnieuw benaderd worden of zij mee willen gaan.

Bedankt

Alle gastouders, werkgroepleden en donateurs die voor deze overkomst al veel werk hebben verzet, willen we bedanken. Voorwaar, Ik zeg u: voor zover u dit voor een van deze geringste broeders van Mij gedaan hebt, hebt u dat voor Mij gedaan. We hopen dat we volgend jaar alsnog ons werk weer kunnen oppakken en de kinderen kunnen verwelkomen.

Gebed

We willen u vragen om ook te bidden voor de kinderen in de Oekraïne. We kunnen ons voorstellen dat ze teleurgesteld zijn nu de reis niet door kan gaan. Ook voor de Oekraïense ouders, verzorgers en de mensen die daar de organisatie hebben opgepakt voor de reis vragen wij uw gebed. Iedereen keek erg uit naar de periode dat ze bij ons zouden zijn.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met één van de bestuursleden.
Met vriendelijke groet,
Stichting Kinderhulp Oekraïne