Sponsorloop 2016

Op maandagavond 20 juni is de sponsorloop met de kinderen uit Oekraïne, schoolkinderen en natuurlijk de volwassenen rondom de Hervormde kerk te Molenaarsgraaf. We roepen zoveel mogelijk mensen op mee te doen aan de sponsorloop! Ook hier geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het kost je wel wat energie en tijd, maar het levert ook wat op. Je wordt toegejuicht en aangemoedigd door familie en bekenden. We rekenen natuurlijk ook op de ‘broertjes’ en ‘zusjes’ van de gastkinderen. Bovendien is het heel leuk dat er ieder jaar sportieve gastouders bij zijn die zich door collega’s laten sponsoren. Heb je nog geen sponsorlijst of heb je er één extra nodig? Download dan hier de lijst voor de Oekraïense of de Nederlandse kinderen.
Let op: Parkeren bij de Rank is niet mogelijk. Parkeer daarom bij de Boerenklaas of de Jumbo of kom indien mogelijk
op de fiets.